Vacature: Leerling Bediening bij Restaurant de Eetvilla in Soest

Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende baan in de horeca? Restaurant de Eetvilla, gelegen in het prachtige Soest, nabij Amersfoort en Utrecht, is op zoek naar een enthousiaste leerling bediening om ons team te versterken. Als leerling bediening krijg je de kans om jouw talenten te ontwikkelen en ervaring op te doen in een sfeervol en gastvrij restaurant.

Leerling bediening gastheer/-vrouw schooljaar (BBL)

  • Wil je graag leren in een enthousiast team en is gasten een fijn verblijf geven je ding, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Ben jij enthousiast dan bieden wij je een leuke, interessante en veelzijdige leerplek.
  • Leer/ stageplekken op stagemarkt.nl
  • Leerplekken op leerbanen.nl

Waarom werken bij Restaurant de Eetvilla?

Sfeervolle omgeving:
Restaurant de Eetvilla staat bekend om zijn unieke ambiance. Het prachtige pand en de fraai aangelegde tuin bieden onze gasten een ontspannen en gezellige sfeer. Als leerling bediening speel jij een belangrijke rol bij het creëren van een aangename ervaring voor onze gasten.

Professioneel team:
Bij de Eetvilla werk je samen met een ervaren en gepassioneerd team van professionals. Onze collega’s hebben ruime ervaring in de horecabranche en staan klaar om hun kennis met jou te delen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Uitdagende taken:
Als leerling bediening ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten, het opnemen van bestellingen, het serveren van gerechten en drankjes, en het bieden van uitstekende service. Je leert de fijne kneepjes van het vak en krijgt de kans om jouw communicatieve vaardigheden en gastgerichtheid te ontwikkelen.

Leer- en groeimogelijkheden:
Bij Restaurant de Eetvilla geloven we in persoonlijke ontwikkeling. Als leerling bediening bieden we jou de mogelijkheid om verschillende trainingen en cursussen te volgen om je vaardigheden verder te verbeteren. Daarnaast krijg je de kans om mee te draaien in alle facetten van het bedrijf, van de bediening tot de voorbereiding in de keuken.

Wat vragen wij van jou?

Enthousiasme en gastvrijheid:
Als leerling bediening ben jij het visitekaartje van Restaurant de Eetvilla. We verwachten dat je een positieve en gastvrije houding hebt en dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar een optimale gastbeleving.

Flexibiliteit en teamwork:
Werken in de horeca betekent dat je ook tijdens avonden, weekenden en feestdagen beschikbaar moet zijn. Daarnaast is samenwerken essentieel. We zoeken iemand die goed kan functioneren in een team en bereid is om collega’s te ondersteunen waar nodig.

Leergierigheid:
Als leerling bediening krijg je de kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. We verwachten dat je leergierig bent en bereid bent om nieuwe dingen te leren. Ervaring in de horeca is een pré, maar geen vereiste. Motivatie en enthousiasme zijn voor ons belangrijker.

Heb jij interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze uitdagende functie als leerling bediening bij Restaurant de Eetvilla? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vdbrink@eetvilla.nl of neem telefonisch contact op via 035 – 60 127 06. We kijken ernaar uit om van je te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Restaurant de Eetvilla
T.a.v.: Sebastian Ott

Vacature leerling bediening gastheer-gastvrouw. Op zoek naar een bruisende BBL-opleiding als gastheer of gastvrouw? Welkom in Soest bij de Eetvilla.