Trouwlocatie

Trouwen in Soest. Dat doen jullie in een bijzondere trouwlocatie.

Jullie bruiloftsdag moet een onvergetelijke dag worden. Voor jullie en jullie gasten. Trouwen in een bosrijke omgeving, aan de rand van de Soesterduinen. Sfeervol en fotogeniek. Ons restaurant is gevestigd in een mooi herenhuis. Achter de gevel van deze villa is een restaurant.

De sfeervolle entourage, in de stijl van een Franse bistro, is het prachtige decor voor jullie trouwdag. Jullie trouwdag verdient een romantische ambiance. Restaurant Eetvilla Van den Brink kan die ambiance voor jullie garanderen.

Jullie huwelijk

Jullie wensen staan centraal tijdens de trouwdag. Het wordt jullie feest, met jullie ideeën en wensen zodat er een trouwdag gevierd wordt die bij jullie en jullie gasten past. De sfeer, het eten, het drinken, de muziek, de aankleding. Op deze dag moeten jullie onbezorgd genieten van elkaar en van jullie gasten. Wij doen er alles aan om van de huwelijksdag een onvergetelijke happening te maken.

Wij ontmoeten jullie graag persoonlijk bij Eetvilla Van den Brink in Soest. Dan spreken we alles even door. Noteren wij de wensen en ideeën van het aanstaande bruidspaar en dan gaan wij samen met jullie een prachtig feest verzorgen.
Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken. Of lees verder over de mogelijkheden.

Stephan & Sebastian Ott

Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.