Ontdek restaurant de Eetvilla in Soest

Welkom bij De Eetvilla, jouw veelzijdige culinaire oase in het hart van Soest, nabij Amersfoort. Bij ons draait alles om de perfecte combinatie van sfeer en smaak. Of je nu komt voor een gezellige lunch, een bruisende borrel, een uitgebreide high tea of een heerlijk diner, wij verwelkomen je met open armen.

Lunch

Onze lunchervaring is meer dan alleen een maaltijd; het is een smaakvol intermezzo in jouw dag. Van lichte salades tot hartige broodjes, onze menukaart biedt een scala aan heerlijke opties. Of je nu een snelle zakelijke lunch plant of tijd neemt voor een uitgebreide middagpauze, wij zorgen voor een culinaire ervaring die bij jou past.

Borrel

Laat de hectiek van de dag achter je en geniet van een ontspannen borrel moment bij De Eetvilla. Ons levendige restaurant en ruime, zonnige terras bieden de ideale setting om te proosten op vriendschap, succes of gewoon het feit dat het weer weekend is. Ontdek onze uitgebreide drankenkaart en laat onze vriendelijke bediening je verwennen.

High Tea

Trakteer jezelf en je gezelschap op een vorstelijke high tea-ervaring bij De Eetvilla. Onze met zorg samengestelde selectie van zoete en hartige lekkernijen vormt de perfecte aanvulling op een gezellig samenzijn. Laat je verrassen door onze unieke twists op traditionele gerechten en geniet van een smaakvolle middag.

Lekker uit eten

De avond bij De Eetvilla belooft een culinaire reis te worden. Onze moderne keuken presenteert klassieke gerechten met een eigentijdse twist. Laat je smaakpapillen dansen terwijl je geniet van de gezellige ambiance. Of je nu romantisch dineert of een jubileum viert, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Privé Genieten in onze private dining kamers

Bij De Eetvilla hebben we niet alleen oog voor grotere gezelschappen, maar bieden we ook intieme ruimtes voor privégelegenheden. Of het nu gaat om een besloten vergadering, een exclusieve familiebijeenkomst of een sfeervolle private dining-ervaring, wij creëren de perfecte setting voor jouw speciale momenten.

Ontdek De Eetvilla in Soest, waar elk moment een culinair avontuur wordt. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar, en kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons bruisende restaurant. Proef, geniet, beleef!

Diner

Lunch

Borrel

Brunch

High tea

Kinderkaart

Eetvilla thuis