Een paasbrunch bestellen bij de Eetvilla


Wegens overweldigend succes is het helaas niet meer mogelijk om voor 1e en 2e Paasdag de brunch voor thuis te bestellen.

Door alle perikelen omtrent corona lijkt het dit jaar onmogelijk onze jaarlijkse paasbrunch in de Eetvilla te serveren. Toch willen we graag het paasgevoel bij u thuis brengen om in deze tijd toch het gezellige saamhorigheidsgevoel te hebben. Zo hoeft u niet in rijen bij de kassa te staan en kunt u gebruik maken van het gemak!

Dit jaar kunt u de paasbrunch bestellen. U mag het komen afhalen of wij bezorgen het bij u thuis. Gewoon lekker Pasen vieren met de familie zonder uren in de keuken door te brengen.  De paasbrunch catering is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit zoete en hartige, koude en warme gerechten, kortom voor elk wat wils. Door het bestellen van een paasbrunch bij de Eetvilla worden de gasten culinair verrast!
De paasbrunch is te bestellen vanaf 2 personen voor 24,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar 12,50.

Paasbrunch aan huis bezorgen in Soest, Baarn en Amersfoort!


Koelvers wordt de paasbrunch thuisbezorgd of kan afgehaald worden bij de Eetvilla. Bestellen van de brunch gaat heel gemakkelijk via onze webshop door op onderstaande afbeelding te klikken.

De betaling kan via een “TIKKIE” (betaalverzoek) of door vooraf over te maken op NL95 ABNA 0482 2298 88 t.n.v. Eetvilla van den Brink

Broodjes

Zoet beleg

Vleeswarenplateau

Salades

Visplateau

Warm

Sappen