LenteMenu

LenteMenu

2019-03-20T10:04:22+02:0020 maart, 2019|

Genieten tijdens de Lente bij de Eetvilla


Genieten tijdens de Lente bij de restaurant de Eetvilla in Soest. Heerlijke gerechten en een zonnig terras maken het geheel compleet.Het voorjaar is een periode van genieten. ’s Morgens gewekt worden door de eerste zonnestralen en een concert van vogelgezang, ‘s avonds lekker lang buiten blijven. De dagen worden langer en warmer. De lente is niet alleen een voorportaal van de zomer. Het is ook het jaargetijde van nieuw leven, genieten, samenzijn.

Genieten in de lente bij Eetvilla. Dat is dubbelop. Wij willen de mooie dagen van het voorjaar benutten om onze gasten kennis te laten maken met onze eerlijke keuken. Wij bereiden gerechten met specifieke smaken in een fraaie omgeving. Het lekkere eten en drinken in ons restaurant moet niet de enige motivatie zijn om ons met een bezoek te vereren. Onze gedachte is dat de sfeer belangrijk is. Uitgaan bij de Eetvilla moet een belevenis voor u zijn. Wij garanderen u een ontspannen en plezierige verblijf. In een warme, gastvrije en huiselijke sfeer zorgen wij voor smaakvolle en originele gerechten en de lekkerste wijn.

Tijdens de eerste warme dagen van het voorjaar kunt u (opnieuw) kennis maken met de Eetvilla. In ons restaurant zult u zich zeker welkom en thuis voelen. Maar natuurlijk is ons ruime terras in de bosrijke omgeving ook een perfecte plek om u door ons te laten verrassen met originele en verrassende gerechten.

Nieuwe menukaart

Op de kaart staan klassieke gerechten en een aantal vertrouwde huisspecialiteiten zoals steak tartare,  terrine eendenlever & kalf, dry aged rib-eye.

Menukaart
035 60 127 06
STUUR E-MAIL
RESERVEER NU
De Eetvilla is vandaag tot 23:00 uur geopend!

Adres

Eetvilla van den Brink Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest