Genieten tijdens de Lente bij de Eetvilla

Het voorjaar is een periode van genieten. ’s Morgens gewekt worden door de eerste zonnestralen en een concert van vogelgezang, ‘s avonds lekker lang buiten blijven. De dagen worden langer en warmer. De lente is niet alleen een voorportaal van de zomer. Het is ook het jaargetijde van nieuw leven, genieten, samenzijn.

Wij willen de mooie dagen van het voorjaar benutten om onze gasten kennis te laten maken met onze eerlijke keuken. Wij bereiden gerechten met specifieke smaken in een fraaie omgeving. Het lekkere eten en drinken in ons restaurant moet niet de enige motivatie zijn om ons met een bezoek te vereren. Onze gedachte is dat de sfeer belangrijk is. Uitgaan bij de Eetvilla moet een belevenis voor u zijn. Wij garanderen u een ontspannen en plezierige verblijf. In een warme, gastvrije en huiselijke sfeer zorgen wij voor smaakvolle en originele gerechten en de lekkerste wijn.

Tijdens de eerste warme dagen van het voorjaar kunt u (opnieuw) kennis maken met de Eetvilla. In ons restaurant zult u zich zeker welkom en thuis voelen. Maar natuurlijk is ons ruime terras in de bosrijke omgeving ook een perfecte plek om u door ons te laten verrassen met originele en verrassende gerechten.

Kijk snel op onze menukaart >>
De Lente is de tijd van het jaar voor een inspirerende menukaart bij restaurant de Eetvilla in Soest.