Luxe Kerstmenu voor thuis

Kerst brengt vaak drukte met zich mee, vooral in de keuken. Heb je geen zin om de hele dag in de keuken te staan en je zorgen te maken over die lange boodschappenlijst? Het gezellige team van Restaurant De Eetvilla heeft de perfecte oplossing voor je: een feestelijk en toch gemakkelijk Kerstmenu dat binnen 20 minuten op tafel staat, met de onmiskenbare kwaliteit waar wij bekend om staan. Zo kun je samen met je vrienden en/of familie genieten van heerlijk eten en bijpraten zonder stress.

Bestel jouw Kerst catering menu om mee naar huis te nemen!

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Je kunt nu jouw feestelijke Kerstmenu bij ons bestellen en het ophalen op 24, 25 of 26 december. Geef simpelweg jouw gewenste ophaaltijd aan bij je bestelling. Het voorgerecht en nagerecht zijn al helemaal klaar, dus je hoeft alleen het tussen- en hoofdgerecht nog even op te warmen in de oven. En het beste van alles? Je kunt de gerechten ook los bestellen! Bij elke bestelling voegen we een korte beschrijving toe over de bereiding, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw culinaire Kerstervaring.

Speciale wensen? Geen probleem!

Heb je speciale dieetwensen, allergieën of ben je vegetarisch? Laat het ons weten in de opmerkingen bij je bestelling. We zorgen ervoor dat jouw Kerstmenu perfect aansluit op jouw voorkeuren.

Wacht niet te lang! Bestel jouw feestelijke Kerstmenu vóór 19 december of zolang de voorraad strekt. Maak Kerst dit jaar extra bijzonder met het heerlijke Kerstmenu van Restaurant De Eetvilla.

Thuis genieten

Drive-In en catering

Drive-in

Menu thuis

Lunch thuis

High tea thuis