De herfst is aangebroken!

De zomer is achter de rug maar soms kun je nog lekker genieten op ons terras van het najaar zonnetje. Zodra het kouder wordt, krijgen we zin in warme dranken als chocomel of een heerlijk bockbiertje. Ook de gerechten op onze menukaart veranderen mee met de jaargetijden en langzaam gaan we over in de herfst gerechten.

Herfstkaart

Volle smaken en voor ieder wat wills op onze herfstkaart! Wat dacht je van wildzwijnsham, klassieke uiensoep of hertenbiefstuk? Veel gasten houden van wild maar niet iedereen, we hebben daarom een menukaart met heerlijk wildgerechten maar ook onze beroemde biefstuk ossenhaas of wat minder zware gerechten.

Ook onze keukenbrigade heeft de afgelopen weken gekeken waar de mooiste stukken wild vandaan komen en hebben een selectie gemaakt. Op onze huidige menukaart serveren wij diverse wildgerechten.

Heb je speciale wensen bel dan minimaal 1 dag van tevoren en dan kunnen we het vaak voor je regelen. Je kunt daarbij denken aan wilde eend of gans, reebiefstuk of andere heerlijke wildgerechten die we graag voor je klaarmaken.

Herfstkaart, de zomer is achter de rug en dus tijd voor lekkere wildgerechten op onze herfstkaart! Restaurant de Eetvilla in Soest.