Loading...
Heisessie2018-11-25T20:14:37+00:00

Heisessie

De Eetvilla is de vergaderlocatie van de provincie Utrecht en Amersfoort. Midden in de randstad met een centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam. Vergaderaccommodatie de Eetvilla is gelegen 15 minuten afstand van de A 28 en heeft eigen parkeergelegenheid. Met 5 vergaderzalen en de molenaarskamer zijn  wij een comfortabele, informele accommodatie voor al uw heisessies, trainingen, cursussen en vergaderingen in Soest.

  • Makkelijk bereikbaar op zo’n 15 min. van Utrecht
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • Stijlvolle vergaderzalen met ieder een eigen karakter
  • Elke zaal is uitgerust met beamer, whiteboard en flipover
  • Diverse in- en outdoor teambuildingsactiviteiten
  • Koffie- en Theebuffet tijdens de koffiepauzes
  • Gelegen naast de Soester duinen, ideaal voor een korte wandeling tijdens pauzes

Heisessie omgeving Utrecht

De Eetvilla beschikt over vele zalen variërend van 2 tot 80 personen. Deze zalen worden volledig ingericht naar uw wensen. Van te voren kunt u precies aangeven wat u verwacht van de Eetvilla als vergaderlocatie. De zalen zijn als volgt opgedeeld: de restaurant, Tuinkamer en Serre allemaal op de begane grond. Op de 1e verdieping de Herenkamer, Soesterkamer en Salon. De kamers zijn allemaal sfeervol ingericht en beschikken over alle faciliteiten. Op deze pagina vindt u de verschillende eet en drink arrangementen. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen vul hier het contact formulier in of bel ons op 035 60 127 06.

Bereikbaarheid van de Eetvilla

De Eetvilla ligt dichtbij Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Soest. De vergaderlocatie is zeer goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Daarnaast is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Vanaf de A28 bent u met de auto binnen 5 minuten auto bij ons, uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren. De NS stations Amersfoort en Soest Zuid bieden via het openbaar vervoer een snelle verbinding tot de Soester Duinen.

Vergaderlocatie Soest
Offerte aanvragen
Bekijk de zalen
Direct reserveren!
035 60 127 06
STUUR E-MAIL
RESERVEER NU
De eetvilla is op dit moment gesloten. Bekijk onze openingstijden.

Adres

Eetvilla van den Brink Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest