De ideale plek voor een groepsdiner met uw gezelschap

De Eetvilla is een stijlvolle locatie aan de rand van Soest en Amersfoort waar je uitstekend kan dineren met een groep van 8 tot 80 personen. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap hebben we verschillende mogelijkheden voor een groepsdiner.

Menukeuze

Voor groepen hebben wij verschillende mogelijkheden. Eetvilla menu of Chefs menu. Dit is mogelijk in 3, 4 of 5 gangen. Op deze manier kunnen we de kwaliteit èn het tempo tussen de gangen, waarborgen.

Tot 8 personen: À la carte
9-19 personen: Menu met keus in voor, tussen, hoofd en nagerecht
20-29 personen: Menu met keus in hoofdgerecht, vast voor- en nagerecht
Vanaf 30 personen: Vast menu

Menu Eetvilla | Keuzemenu | juli-augustus

Keuze uit onderstaand menu op de dag zelf | Wij verzorgen menukaartjes.

Om mee te beginnen
Amuse & glaasje bubbels 9.5 p.p.

Voorgerechten
Carpaccio van botervis • tijgermelk • gepofte boekweit • knoflookschuim
***
Steak tartare

Soep
Gevogeltebouillon • truffelroom

Tussengerechten
Saffraan risotto • burrata • krokante prei • Neolea Griekse olijfolie
***
Zeebaars •kokos-currysaus

Hoofdgerechten
Kabeljauw • venkeljus
***
Kalfslende & kalfssukade • rozemarijnjus

Nagerechten
Kaasplateau • portstroop • vijgencompote
***
Combinatie van kleine nagerechten

3 gangen 42.5 | Voorgerecht-Hoofdgerecht-Nagerecht
4 gangen 50 | Voorgerecht-Tussengerecht-hoofdgerecht-Nagerecht
5 gangen 57.5 | Voorgerecht-Soep-Tussengerecht-hoofdgerecht-Nagerecht

Hoofdgerechten van het Eetvilla menu worden geserveerd met verse friet & salade

Chefs menu | Verrassingsmenu

Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef en zijn brigade. We houden zoveel mogelijk rekening met uw speciale wensen.
Een voedselallergie of voedselintolerantie vernemen wij graag tijdens uw reservering.

Om mee te beginnen
Amuse & glaasje bubbels 9.5 p.p.

2 gangen 30 | Voorgerecht- Hoofdgerecht
3 gangen 37.5 | Voorgerecht-Hoofdgerecht-Nagerecht
4 gangen 46 | Voorgerecht-Tussengerecht-Hoofdgerecht-Nagerecht

Hoofdgerechten van het chef’s menu worden geserveerd met verse friet & salade