Bruiloft

Trouwplannen in de bosrijke omgeving van Soest? Dan is Restaurant de Eetvilla de perfecte kleinschalige locatie voor jullie speciale dag! Onze intieme en sfeervolle ambiance biedt de ideale setting voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Als officiële trouwlocatie van Soest zorgen wij ervoor dat jullie dag tot in de puntjes verzorgd wordt.

Bij ons staan oog voor detail en persoonlijke aandacht centraal. Geen massale trouwfeesten, maar een intieme sfeer waarbij jullie als bruidspaar centraal staan. Geniet op ons zonnige terras van een heerlijk drankje of receptie en sluit af met een smaakvol diner in ons restaurant.

Kleinschalige trouwlocatie in Soest

Onze private dining kamers zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht en bieden plaats aan groepen tot 30 personen. Liever iets meer ruimte? Geen probleem! Ons restaurant biedt plek aan maar liefst 80 gasten voor een heerlijk diner.

Kortom, zoek je een kleinschalige trouwlocatie in Soest waar persoonlijke aandacht en sfeer centraal staan? Dan ben je bij Restaurant de Eetvilla aan het juiste adres!

Waarom de Eetvilla?

  • Wil je 1 locatie voor de hele dag van ontvangst, trouwen, receptie en diner?
  • Sfeervol ingerichte kamers en van alle gemakken voorzien
  • Een restaurant voor iedereen: toegankelijk en passend bij iedere gelegenheid
  • Topkeuken zonder poespas en net even anders
  • Voldoende eigen gratis parkeergelegenheid
  • Gastvrij en meedenken met de gast
Op zoek naar een restaurant voor je bruiloft lunch of diner?

Ga snel naar…

Neem contact met ons op

Mail: vdbrink@eetvilla.nl

Telefoon: 035 – 60 127 06

Wij sturen vrijblijvend een offerte voor je bijeenkomst.

Ja, ik wil reserveren!