Fietsen en wandelen in en om natuurgebied de Soesterduinen

Voor, tijdens of na het fietsen even relaxen en eventueel uw accu opladen?

Restaurant de Eetvilla is 7 dagen per week geopend voor een kopje koffie met iets lekkers. In de middag hebben we een uitgebreide lunchkaart en in de avond kunt u eenvoudig genieten.

Fietsen en wandelen in de Utrechtse Heuvelrug

Fietsen en wandelen op de Utrechtse heuvelrug in de gemeente Soest. Soest is centraal gelegen in het land tussen Amersfoort, Baarn en Utrecht en uitermate geschikt voor uw wandeling of fietstocht. Via verschillende websites kunt uw eigen route bepalen en tot rust komen in natuurgebied de Soester Duinen.

Als start of eindpunt van uw fietstocht lekker genieten van een kopje koffie met appeltaart, diverse lunchgerechten of met een lekker diner. Wij zijn 7 dagen per week geopend voor lunch en diner en in de zomer beschikken wij over een groot terras. Wenst u uw elektrisch fiets op te laden of moet uw band geplakt worden, aan alles is gedacht bij de Eetvilla.

Fietsers Welkom Startpunt van elke fietstocht

Zoek een fietsroute uit en voeg je favoriete aftapmomenten toe.

Fietsen en wandelen in en om natuurgebied de Soester duinen. Restaurant de Eetvilla voor een heerlijk kopje koffie met appeltaart, lekkere drankjes met bittergarnituur of gewoon even lunchen of dineren.