Fietsen en wandelen in en om natuurgebied de Soesterduinen

Ons restaurant is direct gelen naast natuurgebied de Soester duinen voor een heerlijk wandeling of een fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug. Ja kan gratis parkeren en we beschikken ook over een laadstation voor je elektrische auto.

Voor, tijdens of na het fietsen even relaxen en eventueel uw accu opladen?

Lekker kopje koffie of even lunchen?

Vanaf 10 uur zijn wij 7 dagen per week geopend voor een heerlijk kopje koffie met appelgebak! Liever lekker lunchen in de bosrijke omgeving van Soest? Vanaf 12 uur staan onze koks voor je klaar voor heerlijke lunchgerechten maar natuurlijk mag je ook gebruik maken van onze dinerkaart. Voor de liefhebbers server wij een uitgebreide high tea of een heerlijk gevarieerde brunch.

Fietsen en wandelen in de Utrechtse Heuvelrug

Fietsen en wandelen op de Utrechtse heuvelrug in de gemeente Soest. Soest is centraal gelegen in het land tussen Amersfoort, Baarn en Utrecht en uitermate geschikt voor uw wandeling of fietstocht. Via verschillende websites kunt uw eigen route bepalen en tot rust komen in natuurgebied de Soester Duinen.

Fietsers Welkom Startpunt van elke fietstocht

Zoek een fietsroute uit en voeg je favoriete aftapmomenten toe.

Fietsen en wandelen in en om natuurgebied de Soester duinen. Restaurant de Eetvilla voor een heerlijk kopje koffie met appeltaart, lekkere drankjes met bittergarnituur of gewoon even lunchen of dineren.