Elke dag geopend

Restaurant de Eetvilla is elke dag geopend van af 10 uur. Heb je een lekker wandeling gemaakt in de Soester duinen of wil je gewoon even ontspannen dan ben je bij de Eetvilla in Soest-zuid aan het juiste adres.

Koffie met iets lekkers

Eerst een heerlijke wandeling in de bossen van de Soester duinen en dan genieten van een geurde kop koffie met oma’s appeltaart?

Lunch

7 dagen per week is onze keuken vanaf 12 uur geopend voor de lunch. Geniet van onze lunchgerechten of maak gebruik van onze dinerkaart die wij ook tijdens de lunch serveren.

Borrel

Een lekker glas wijn, diverse speciaal bieren of een hippe cocktail/mocktail, ook voor een borrel met eventueel een borrelhapje zijn wij dagelijks geopend.

Diner

Onze menukaart heeft voor ieder wat wills en wisselt om 6 tot 8 weken. Echte klassiekers als onze biefstuk ossenhaas met eigen gemaakt jus, diverse gezonde poke bowls of een verrassend menu bestaande uit 3 of 4 gangen. Heerlijk een avondje uit of gewoon een hoofdgerecht het kan allemaal in ons sfeervolle restaurant.

Restaurant de De Eetvilla in Soest is elke dag geopend voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Bij mooi weer kunt u genieten op ons terras. WELKOM!