7 dagen per week geopend

De Eetvilla is elke dag geopend. Heb je een lekker wandeling gemaakt in de Soester duinen of wil je gewoon even ontspannen dan ben je bij de Eetvilla in Soest-zuid aan het juiste adres. 7 Dagen per week ben je vanaf 10 uur van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers.

Lunch

Van zondag t/m vrijdag is onze keuken geopend vanaf 12 uur voor de lunch. Geniet van onze lunchgerechten of maak gebruik van onze dinerkaart die wij ook tijdens de lunch serveren.

Borrel

Genieten van een heerlijk glas wijn? Vraag naar onze uitgebreide wijnkaart waar veel wijnen per glas te verkrijgen zijn. Genieten van Franse klassiekers of mooie nieuwelingen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Tijdens de borrel kunt u gebruik maken van onze borrelkaart.

Diner

De Eetvilla is een plek om elkaar te ontmoeten. Genieten van lekker eten. Mooie wijnen per glas. Genieten van elkaar, van de omgeving, van de sfeer en van pure, verse en mooie producten.

In de zomer staat ons terras voor u klaar!

Parkeren

De Eetvilla beschikt over 35 eigen parkeerplaatsen en aan de doorgaande weg mag u ook parkeren.

Restaurant de De Eetvilla in Soest is elke dag geopend voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Bij mooi weer kunt u genieten op ons terras. WELKOM!