Op zoek naar een dunch?

Wat is een dunch? ‘Dunchen’ is een combinatie van dineren en lunchen. Het is dus eigenlijk een vroeg diner, dat ergens tussen de lunch en het diner kan plaatsvinden. Je gaat dus extra vroeg uiteten, zodat je alsnog lekker lang kunt tafelen. 

Dunchen is het nieuwe lunchen

Ook in deze periode gaan we niet bij de pakken neer zitten en kijken we naar de mogelijkheden! Ons restaurant mag de komende periode maar tot 17 uur geopend zijn, maar we merken dat veel gasten er toch op uit willen. Misschien heb je hem in de media al vernomen, we gaan ‘dunchen’. Lekker wat later aan tafel in de middag en dan gewoon genieten van een vroeg diner. Onze menukaart is opgebouwd uit zowel lunch– als dinerkaart die wij de hele dag serveren. Wat dacht je van ons 3 gangen verrassingsmenu om 15 uur? Mooie, smaakvolle en seizoensgebonden producten die we netjes binnen de gegeven tijd voor je serveren.

Op zoek naar een restaurant voor een dunch? Dunchen is lekker wat later lunchen en genieten van onze hele menukaart! Restaurant de Eetvilla.
Vaste een tafeltje reserveren?
Ben je gek op heerlijke zoete hapjes, amuses en andere lekkernijen? Dan is een high tea in Soest bij de Eetvilla iets voor jou!
High tea
Ben je gek op een middag tafelen met allemaal lekkere hapjes? Dan is een brunch in Soest bij de Eetvilla iets voor jou!
Brunch
Lekker met de kinderen uit eten maar dan net even anders? Welkom bij restaurant de Eetvilla in Soest.
Kinderkaart