Wat hebben we genoten van de zomer maar helaas zijn er nieuwe maatregelen!

Wat zijn de nieuwe regels?

  • van 14 oktober 22 uur tot 11 november is ons restaurant gesloten.

We blijven natuurlijk 7 dagen per week geopend voor onze drive-in of het afhalen van onze brunch of high tea.

Lekker genieten van restaurant de Eetvilla in Soest maar dan thuis? We hebben een heerlijk high tea, complete brunch of onze overheerlijke biefstukken. Samen genieten van de kwaliteit van de Eetvilla maar dan thuis!

De Eetvilla thuis

Sinds maart dit jaar hebben we als team natuurlijk niet stil gezeten! U kunt nog steeds thuis genieten van al het lekkers wat de Eetvilla te bieden heeft:

Bestellen Eetvilla thuis

Menu voor thuis

Geen zin om zelf te koken maar wel genieten van een heerlijk 3 gangen menu? Het team van de Eetvilla heeft wekelijks een wisselend 3 gangen menu waarvan het voorgerecht en nagerecht al geheel klaar zijn en het hoofdgerecht dient u alleen op te warmen.

Menu voor thuis

Afhaal drive-in

Afhalen kan 7 dagen in de week van 17 tot 21 uur. Onze kaart is niet zo uitgebreid als normaal, maar zo kunnen we de kwaliteit en wachttijden waarborgen.

Drive-in

High tea voor thuis

Onze high tea is de mooie gelegenheid voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie of geliefden. Het is een middagvullend programma, we starten met bouillon, heerlijke sandwiches, plateau met zoetigheden en een hartig intermezzo.

High tea thuis

Brunch voor thuis

De brunch voor thuis catering is zeer uitgebreid en bestaat onder andere uit zoete en hartige, koude en warme gerechten, kortom voor elk wat wils. Door het bestellen van een brunch bij de Eetvilla worden de gasten culinair verrast!

Brunch thuis